Allround Stagiair(e)

Vacature

Word onze nieuwe allround stagiar(e)

Ben jij geïnteresseerd in het ondersteunen van een inspirerende missie om dak- en thuislozen te helpen en de gemeenschap te versterken? Het inloophuis bie Zefke is op zoek naar een toegewijde allround stagiair(e) om deel uit te maken van ons bestuur.

Stagiair(e)

Wat ga je doen?

Als Allround Stagiair(e) bie Zefke krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse aspecten van onze organisatie. Je zult ons team ondersteunen bij dagelijkse activiteiten en projecten en hierbij een actieve rol spelen in onze missie. 

Wie ben jij?

Iemand die houdt van afwisseling en graag een positieve impact wil maken. Maatschappelijke betrokkenheid en een positieve instelling zijn belangrijk. Je bent empathisch, begrijpt de complexe behoeften van onze gasten en bent bereid om hen te ondersteunen. Als stagiair(e) bij ons zul je de kans krijgen om te leren en begeleid te worden bij het stellen van grenzen en andere belangrijke aspecten om hier te kunnen werken.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt de gelegenheid om betrokken te zijn bij een inspirerende organisatie en een diverse gemeenschap. Je leert waardevolle vaardigheden en krijgt persoonlijke begeleiding om je professioneel te ontwikkelen.

Werktijden

De werktijden zullen voornamelijk onze door de weekse openingsuren zijn dus van 09:00 tot 14:00u s’middags maar dit is bespreekbaar afhankelijk van jouw schema.

Kennismaken

Als jij sterk in je schoenen staat, een hart hebt voor onze doelgroep en klaar bent om te leren en te groeien, dan moedigen we je aan om te solliciteren. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar coordinator@bie-zefke.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!