Barber Angels

Frisse Kapsels en Grote Harten

In het begin van 2022 klopte Nicole van Barber Angels Nederland aan bij Inloophuis Bie Zefke met een aanbod dat onze gasten niet snel zullen vergeten. Samen met haar toegewijde team van Barber Angels bood ze aan om onze gasten te voorzien van een frisse look. Maar deze vrijwillige kappers zijn niet zomaar de eerste de beste. Ze vormen een hechte clan met een wereldwijde missie, gekleed in stoere biker jackets, die dak- en thuislozen overal ter wereld voorzien van stijlvolle kapsels.

Nicole en haar team vormen een deel van een wereldwijde familie van vrijwillige kappers. In Duitsland alleen al telt dit netwerk maar liefst 500 toegewijde vrijwilligers. Terwijl Nicole haar eigen salon runt, is ze vastbesloten om dit prachtige initiatief in Nederland verder uit te breiden. Wij vinden dit werk bewonderenswaardig, en als jij als kapper geroepen voelt om deel uit te maken van deze fantastische groep, aarzel dan niet om Nicole een berichtje te sturen.

Nicole en haar team vormen een deel van een wereldwijde familie van vrijwillige kappers. In Duitsland alleen al telt dit netwerk maar liefst 500 toegewijde vrijwilligers.

Terwijl Nicole haar eigen salon runt, is ze vastbesloten om dit prachtige initiatief in Nederland verder uit te breiden. Wij vinden dit werk bewonderenswaardig, en als jij als kapper geroepen voelt om deel uit te maken van deze fantastische groep, aarzel dan niet om Nicole een berichtje te sturen.

In juni was het dan eindelijk zover: het eerste bezoek van Barber Angels bij Inloophuis Bie Zefke. We hadden een aanmeldlijst opgesteld, en deze was in een mum van tijd volgeboekt. Het was hartverwarmend om te zien dat onze gasten enthousiast naar hun afspraken kwamen en met hernieuwde energie de deur uitgingen. Nicole en haar team maakten gebruik van de beschikbare middelen in onze ruimte en brachten zelfs goodie bags mee voor onze gasten. Zo kregen ze niet alleen een nieuw kapsel, maar ook enkele fijne producten om hun look te onderhouden.

Dit eerste bezoek was zo’n groot succes dat Nicole en haar team besloten om elk seizoen enkele uren door te brengen bij Bie Zefke om onze gasten te voorzien van prachtige kapsels. We zijn ongelooflijk dankbaar voor deze mooie samenwerking en de positieve impact die Barber Angels op onze gemeenschap hebben gehad.

Wil je de onvergetelijke resultaten van het eerste bezoek van Barber Angels aan Inloophuis Bie Zefke zien?

Neem dan een kijkje op ons Instagram-account, waar een leuk filmpje te vinden is. Het toont de stralende gezichten en prachtige transformaties van onze gasten dankzij het buitengewone werk van Nicole en haar team. Dit is meer dan alleen een knipbeurt; het is een gebaar van liefde en zorg voor onze medemens. Samen maken we de wereld een stukje mooier, één kapsel tegelijk.