Ronald Schumans nieuwe coördinator

Mensen komen, mensen gaan… Zo’n 3 jaar geleden kwam René Haustermans binnen. In eerste instantie tijdelijk als vervangend coördinator. Maar tijdelijk werd vast en we mochten drie jaar plezier hebben van René. Van zijn enthousiasme, inzet en vooral groot hart voor onze gasten en onze vrijwilligers. We zijn René dankbaar voor alles wat je voor bieZefke heeft gedaan wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij Klooster Wittem.
Gelukkig kunnen we ook melden dat we vanaf 1 april een nieuwe coördinator hebben: Ronald Schumans. Hij kwam een paar maanden geleden binnen als beveiliger, maar we zagen al snel dat hij zich prima thuis voelde bij bieZefke, bij onze gasten en onze vrijwilligers. Daarom zijn we met hem het gesprek aangegaan of hij interesse had in de functie van coördinator. En die interesse bleek hij te hebben! Daarom verwelkomen we hem als onze nieuwe coördinator en wensen hem veel succes toe in deze mooie functie!

Ronald Schumans

bieZefke in tijden van corona

bieZefke weer coronaproof onder dak

Sinds medio november is Inloophuis bieZefke weer onder dak. We kunnen onze gasten nu gelukkig weer coronaproof binnen ontvangen aan de President Kennedysingel 18 in Sittard, in het voormalige DaCapogebouw. Iedereen die de afgelopen maanden heeft meegeholpen om er toch voor onze gasten te kunnen zijn, heel hartelijk bedankt. En ook iedereen die heeft meegeholpen om de tijdelijke nieuwe locatie geschikt te maken. Met name de gemeente Sittard-Geleen willen we hiervoor hartelijk danken. We zien de winter nu met vertrouwen tegemoet. Loop gerust eens binnen. Van harte welkom!

Welkom

op de vernieuwde website van bie Zefke, inloophuis voor dak – en thuislozen.