Secretaris

Vacature

Word onze nieuwe secretaris

Ben jij geïnteresseerd in het ondersteunen van een inspirerende missie om dak- en thuislozen te helpen en de gemeenschap te versterken? Het inloophuis bie Zefke is op zoek naar een toegewijde Secretaris om deel uit te maken van ons bestuur.

Secretaris

Wat ga je doen?

Als Secretaris ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van bestuursdocumentatie, notuleren van vergaderingen, en het coördineren van communicatie binnen het bestuur. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de effectieve werking van onze organisatie.

Verantwoordelijkheden

– Notuleren en documenteren van bestuursvergaderingen.
– Beheren van bestuursdocumentatie en archieven.
– Ondersteunen van interne communicatie binnen het bestuur.
– Samenwerken met andere bestuursleden om de strategische richting van de organisatie te bepalen.

Wie ben jij?

Je bent iemand die geïnteresseerd is in onze missie en graag achter de schermen werkt. Goede organisatievaardigheden en een passie voor onze zaak zijn een must.

Wat krijg je ervoor terug?

De kans om betrokken te zijn bij een geweldige organisatie met een inspirerende missie. Je speelt een cruciale rol en krijgt de kans om deel uit te maken van ons geweldige team.

Werktijden

Ongeveer één keer per drie maanden de bestuursvergaderingen bijwonen. 

Kennismaken

Als Secretaris van bie Zefke draag je direct bij aan het creëren van een positieve impact in onze gemeenschap. Als dit klinkt als jouw soort rol, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar bestuur@bie-zefke.nl