Samenwerking tussen Project GGiNN en Bie Zefke versterkt bewustwording en teamspirit

Samenwerking tussen Project GGiNN en Bie Zefke versterkt bewustwording en teamspirit

Met een missie om bewustwording te vergroten en veiligheid te bevorderen, heeft Project GGiNN drie workshops georganiseerd binnen de muren van Bie Zefke.

In deze workshops stond het thema Grensoverschrijdend Gedrag centraal. Met een combinatie van oefeningen en ondersteunende theorieën hebben de vrijwilligers van bie Zefke en de experts van Project GGiNN samen gewerkt aan het vergroten van bewustzijn rondom dit belangrijke onderwerp.

Maar daar bleef het niet bij. Naast de workshops over grensoverschrijdend gedrag, bood Project GGiNN ook team coaching aan. Deze sessies werden met open armen ontvangen door onze toegewijde groep vrijwilligers. Het bleek een kans om niet alleen individueel te groeien, maar ook om de teamspirit binnen bie Zefke te versterken.

Het is een beloftevol begin, want de afspraak is gemaakt om in contact te blijven en te kijken hoe we elkaar kunnen blijven ondersteunen, vooral wanneer er een hulpvraag opduikt vanuit bie Zefke.

Dit is niet alleen een verhaal over samenwerking, bewustwording en teamspirit, maar vooral over de kracht van gemeenschappen die zich inzetten voor elkaars welzijn.

Samen blijven we bouwen aan een veilige en ondersteunende omgeving voor iedereen.