Doneren

Wilt u Zefke steunen?

Waarom doneren
aan bie Zefke?

Bie Zefke zijn we mede afhankelijk van donaties om onze missie voort te zetten en dak- en thuislozen te ondersteunen. Elke dag doen we er alles aan om een positieve impact te maken op het leven van onze gasten. Jouw donatie maakt het mogelijk om dit werk voort te zetten voor de mensen die dit het hardst nodig hebben.

We zijn dankbaar voor alle steun die we ontvangen, of het nu financieel is, in de vorm van goederen of voedseldonaties. Jouw bijdrage maakt een verschil in het leven van dak- en thuislozen en helpt ons onze gemeenschap te ondersteunen.

Stichting Vrienden Inloophuis ‘bie Zefke’ heeft een ANBI Status - RSIN nummer 850864355

De stichting heeft als doel het bijeenbrengen en beheren van financiële middelen, welke vervolgens beschikbaar worden gesteld aan Stichting Inloophuis 'bie Zefke', gevestigd te Sittard-Geleen. Deze middelen worden aangewend om de activiteiten en doelstellingen van het Inloophuis te ondersteunen, met als uiteindelijk doel het bevorderen van het welzijn van mensen in de regio Sittard-Geleen.

Doneren

Wil je bie Zefke steunen?

Doneren
Biedt warmte en waardigheid
Doneren
Doneren
7 dagen warme maaltijden
Doneren
Doneren
Help mee met activering!
Doneren
Doneren
Doneer een smartphone
Doneren
Doneren
Draag bij aan onze inkopen
Doneren
Doneren
Bouw mee aan onze nieuwe locatie
Doneren
Doneren

Natura donaties

We waarderen ook donaties van goederen en andere benodigdheden. Op onze donatie pagina vind je een lijst met specifieke producten die we momenteel goed kunnen gebruiken. Dit kan variëren van kleding en hygiëneproducten tot voedselitems. Deze goederen kunnen na het maken van een afspraak op locatie worden afgegeven.

Hieronder een lijst met voorbeelden van items die we goed kunnen gebruiken.
Deze lijst is niet uitputtend, maar geeft een idee van de soorten donaties in natura die bie Zefke kan gebruiken. Voor de meest actuele behoeften en informatie over het afleveren van donaties, raden we aan contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Voedselitems

Kleding en textiel

Hygiëneproducten

Overige benodigdheden

Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.