Vrijwillige Tandarts

Vacature

Word onze nieuwe vrijwillige tandarts

Ben jij geïnteresseerd in het ondersteunen van een inspirerende missie om dak- en thuislozen te helpen en de gemeenschap te versterken? Het inloophuis bie Zefke is op zoek naar een vrijwillige tandarts om deel uit te maken van ons bestuur.

TANDARTS

Wat ga je doen?

Als Vrijwillige Tandarts bij bie Zefke speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de gezondheid van onze gasten, die vaak geen toegang hebben tot reguliere zorgverzekeringen. Je biedt tandheelkundige zorg en advies aan mensen in nood en draagt bij aan het verbeteren van hun levenskwaliteit.

Wie ben jij?

We zoeken een gecertificeerde tandarts met een groot hart en begrip voor de uitdagingen waarmee onze doelgroep wordt geconfronteerd. Je bent empathisch en bereid om jouw expertise te delen met degenen die dringend behoefte hebben aan tandheelkundige zorg. Je begrijpt dat veel van onze gasten zonder zorgverzekering zitten en hebt de motivatie om hen te helpen.

Wat krijg je ervoor terug?

De voldoening van het helpen van mensen in noodsituaties en het verschil maken in hun leven. Jouw bijdrage aan ons team en onze organisatie is van onschatbare waarde. Je hebt de kans om te werken in een ondersteunende omgeving die gericht is op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van degenen die het het hardst nodig hebben.

Werktijden

De werktijden zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw beschikbaarheid. We begrijpen dat je waarschijnlijk andere verplichtingen hebt en zullen ons best doen om een schema te vinden dat voor jou werkt.

Kennismaken

Als je gelooft in het belang van toegankelijke tandheelkundige zorg voor iedereen en bereid bent om jouw tijd en expertise te delen, moedigen we je aan om te solliciteren. Jouw rol als Vrijwillige Tandarts bij bie Zefke zal een directe en positieve impact hebben op de levens van onze gasten. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar coordinator@bie-zefke.nl en draag bij aan onze missie om te zorgen voor degenen die het meest kwetsbaar zijn. We kijken uit naar jouw sollicitatie!